6 ore ”pierdute” în aeroport – 26 noiembrie 2016 ziua națională a peripețiilor

6 ore ”pierdute” în aeroport – 26 noiembrie 2016 ziua națională a peripețiilor

Declar ziua de 26 noiembrie, ziua internațională a peripețiilor. 6 ore ”pierdute” în Aeroportul Otopeni. Am pus ghilimelele pentru că nu le consider chiar pierdute, ador să-mi petrec timpul printre avioane.

Air 24 – În curând

Air24 - 26 noiembrie ziua cu peripeții în aeroport
Air24 – 26 noiembrie ziua cu peripeții în aeroport

Am hotărât în urmă cu ceva timp să lansez (sper cât mai repede) site-ul air24.ro. După lupte seculare și multe prezentări trimise către agenții, aeroporturi și companii aeriene, astăzi urma să îmbin utilul cu plăcutul și să zbor spre Timișoara.

Avem în plan să facem multe filmulețe pentru site din avioane, aeroporturile țării șau lumii și muulte altele. Am ales Timișoara ca primă destinație pentru că eu sunt din Arad. Am zis că așa reușesc să îmi văd ș ei eu familia.

Zis și făcut. Am cumpărat biletul la zborul Ryanair FR436 spre Timișoara și urma să plec la ora 8:40. Am ajuns ca de obicei mai devreme cu doua ore. Mi-am băut cafeaua, am vizitat aeroportul și asteptam să plec spre poartă.

 

Între timp Fidel Castro moare. Panicat, știind că nu am pe nimeni în redacție, mă apuc să sun colegii. Nu răspundea nimeni. Dau de Mihaela Dorobațu de la Huff.ro pe care o pun în priza. Nu reușeste să facă rapid știrea, hotărăsc să intru eu de pe telefon și sa scriu. Public. Mă mananca în….(știți voi unde) să fac niste modificari tehnice în site.

Stric tot ce pot, site-ul arăta ciudat. Mă zbat să rezolv problema. Hotârăsc că e cazul să deschid laptopul. Mă trântesc pe jos in mijlocul aeroportului și rezolv ce am stricat. Ies rapid la o țigară.

După ce fumeg puțin dau să mă uit la ceas. Arăta 8:20. Intru în panică. Fug spre poartă. Ajung prea târziu…avionul plecase din fața mea. Ies repede din zona de plecări și dau iama spre biroul Tarom. Știam că mai e un zbor Tarom la RO605 la 13:35 spre Timișoara. Prind ultimul bilet.

Bilet de avion Tarom RO436
Bilet de avion Tarom RO436

 

Mă duc să ma odihnesc la sosiri pe Otopeni la cafeneaua mea preferată. Îmi fac un mic birou în răcoarea de afară. Râd de prostia mea și realizez cât de bou am fost. Mă resemnez și aștept. Sunt hotărât să ajung în Arad.

Cea mai bună cafea se bea în Aeroportul Otopeni
Cea mai bună cafea se bea în Aeroportul Otopeni

Ziua mea ”bună” continuă cu iPhone-ul meu care se strică. Noroc că am trei telefoane. Aflu că e cod galben de ceață…mă gândeam că deja rămân iar la sol, de data asta din cauză de vreme.

Aflu cu bucurie că zborul meu nu este afectat. Acum aștept cuminte. La 3 metri de poartă să plec spre Timișoara. Să fac poze, filmulețe și sa îmi strâng tare în brațe familia.

Revin cu update, în caz că ziua mea insistă să fie nasoală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smart-cook
Up Next:

Smart cook

Smart cook