Asiguratorul de telefoane ORANGE refuza dosarele pe motiv de “NEGLIJENTA”

Asiguratorul de telefoane ORANGE refuza dosarele pe motiv de “NEGLIJENTA”

Orange prin asiguratorul sau de telefoane mobile a lansat gluma zilei astazi. Un dosar de dauna a fost refuzat pe motiv de “NEGLIJENTA”.

Povestea suna cam asa: un prieten de-al meu are ghinionul sa-si scape telefonul in apa, pierde toate contactele, datele din telefon si rasufla usurat ca-si recupereaza macar telefonul sau urmeaza sa fie reparat pe baza asigurarii.

Suna la firma de asigurare care are contract cu Orange si cere despagubirea. La vreo doua zile suna inapoi la firma si cerere un raspuns care este absolut uluitor. Sec, operatoarea ii spune: “Dosarul dumneavoastra a fost refuzat pe motiv de neglijenta.

In incercarea de a intelege cum dracu este posibil asa ceva, prietenul cerere detalii, iar operatorul ii spune: “Pai exista o clauza prin care asiguratorul poate respinge dosarul daca se dovedeste ca din vina dumneavoastra telefonul a fost stricat.”

Adica daca spui “L-am scapat in apa” se considera neglijenta, extrem de logic…dar oare de ce naiba iti mai faci asigurare de telefon pentru ca te astepti ca in timp ce esti in concediu si lasi telefonul singur acasa acesta va face o nebunie si va sari in cada? Sau telefonul tau va face singur o nazbatie si se va strica? Inteleg sa nu despagubesti daca spui “Am dat cu telefonul de pamant de nervi” – atunci da…esti tampit si-ti strici telefonul singur pentru ca asa ai tu chef.

Cred ca este o situatie extrem de buna pentru analizat si de gandit cand dai banii pe asigurari care pana la urma nu-ti sunt tie de folos. Le sunt de folos doar celor care iti incaseaza banii pentru ca le umpli tu si ceilalti prostanci contul.

Desigur ca al meu amic va merge pe cale legala, acum suntem in faza in care a fost solicitat un raspuns in scris pentru a se putea adresa ANPC.

  1. Si eu sunt in aceeasi situație. Dosar respins. Voi face o contestație si simultan reclamație la anpc. Astept sa vad cum ati soluționat voi. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Up Next:

Breaking news

Breaking news