Mama

Mama

Cea mai importanta persoana din viata mea este mama si nu pentru ca in mod normal ar trebui sa fie pentru toata lumea asa, ci pentru ca mama a reusit cu super puterile sale sa imi fie, inainte de toate, cel mai bun prieten. Sunt putine lucruri pe care nu le discut cu mama si, desi suntem separati ca distanta de multi ani, fiecare conversatie telefonica ne duce mereu mai aproape.

Mama este pentru mine principalul erou. M-a crescut singura de la 2 ani si jumatate, a luptat ca o leoaica de fiecare data cand cineva ii atingea puiul intr-un fel si s-a chinuit pe branci sa ma tina in scoala si sa-mi ofere un minim necesar.

N-am avut niciodata tone de haine sau de dulciuri, dar mereu am avut parte de dragoste. Mama este una din acei parinti care prefera sa petreaca timp cu copilul sau decat sa-i cumpere o tableta ca acel copil sa aiba ce face si sa mai scape de el.

Imi amintesc cum mergeam noi la suc cand eram eu mic si mereu faceam poze cu aparat din ala cu 36 de pozitii. Asteptam de fiecare data cu emotie sa avem bani sa developam acel film. Imi povestea orice extrem de intelegatoare si de convinsa ca eu as intelege vorbele sale de adult.

Uneori intelegeam, alte ori incercam, dar intre noi s-a creat o relatie extrem de speciala.

Mama a fost zidul meu de protectie. Eu am fost zidul ei de protectie.

Eram doi amarati intr-un oras mare pe care soarta-i mai tronsea din cand in cand dar niciodata nu s-a rupt acea legatura, nu m-a lasat din mana pentru nimic si n-am lasat-o din mana pentru nimic.

Apoi a venit vremea ca mama sa-mi ofere un cadou, o sora care ne-a umplut viata si care mi-a aratat cum e sa nu fii singur la parinti.

O sa spuneti ca spun toate astea ca este mama, nu, nu de asta, pana la urma fiecare dintre voi aveti povestea voastra cu mama.

Mama iti multumesc si nu uita te iubesc.

p.s. Cand vreti sa vedeti fotografii ciudate cu mine uitati-va pe contul mamei de Facebook, alege de fiecare data o poza in care eu sa par martian.

p.p.s. Daca vreti sa vedeti ce se intampla in Arad, mama este cel mai bun reporter.

La multi ani, mami!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asigurare telefon Orange
Up Next:

Asiguratorul de telefoane ORANGE refuza dosarele pe motiv de "NEGLIJENTA"

Asiguratorul de telefoane ORANGE refuza dosarele pe motiv de "NEGLIJENTA"