Horoscop săptămânal Urania 15 – 21 septembrie. Două zodii vor trece prin împrejurări periculoase

Horoscop săptămânal Urania 15 – 21 septembrie. Două zodii vor trece prin împrejurări periculoase

Astrologul Urania a realizat principalele previziuni astrologice pentru perioada care urmează. Vor avea loc răsturnări de situație fără precedent în viețile zodilor!

Horoscop săptămânal Urania 15 – 21 septembrie 2018

BERBEC: Între 15 și 17 septembrie la prânz, perioadă de entuziasm cu privire la un proiect de viață, mai ales în ipostaza studiilor sau a activităților care permit progresul prin cunoaștere, din care, uneori, străinătatea este o condiție sau, măcar, o aspirație. Nativii tineri, la început de drum, își vor face planuri de viață ambițioase, uneori, lipsite de realism sau de-a dreptul fanteziste.

TAUR: Între 15 și 17 septembrie la prânz, preocupări de ordin material sau ipostaze legale menite să tranșeze o chestiune patrimonială fără ca, prin asta, să se înțeleagă existența unui litigiu ci doar un accent pus pe acte, documente, hotărâri judecătorești, aspecte notariale. În cazuri particulare, preocuparea să găsească o soluție corectă din punct de vedere moral unei dispute pe teme de bani și bunuri sau unei nereguli care nu a putut fi rezolvate în ultimul an.

GEMENI: Între 15 și 17 septembrie la prânz, discuții cu conotație oficială sau pe teme juridice. Se poate pune în discuție un contract, un proiect, o asociere, un parteneriat sau se pot discuta chestiuni de principiu privitoare la căsătorie. Destul de muncă implicare sufletească ori, chiar, patimă, în cazul ambilor parteneri.

Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, cramponare de interesele materiale mergând până la refuzul acceptării realității ceea ce îi va împiedica să ia deciziile necesare în conformitate cu condițiile momentului.

RAC: Între 15 și 17 septembrie la prânz, gândurile sau motivațiile interioare îi vor obliga să-și ia inima în dinți și să-i abordeze pe cei în drept să le rezolve o problemă de muncă. În principiu, va fi vorba de o chestiune cu tentă juridică, legală și nu una de relație personală.

În planul sănătății, posibil disconfort organic provocat de inflamații, febră musculară, circulație defectuoasă la nivelul aparatului loco-motor sau o sensibilitate hepato – biliară.

LEU: Între 15 și 17 septembrie la prânz, stare de spirit efervescentă: cei tineri vor avea energie și vor avea chef să facă „mișcare’, să facă sport, antrenamente, pregătire fizică de întreținere, să dedice o parte din timpul liber distracțiilor, petrecerilor; cele cu tentă culturală, artistică sau rafinată vor trece în plan secundar, în prim-plan fiind prizate cele care le vor da satisfacții imediate.

Pentru alte persoane se va pune plăcerea pericolului ca mod de a-și satisface un orizont de așteptări legat de pericol, reacție rapidă, adrenalină. Aventurile sentimentale vor fi căutate, dorite, cultivate, „gustate’ din plin. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Up Next:

O zodie își rezolvă azi toate problemele - Sfatul zilei de 15 septembrie 2018

O zodie își rezolvă azi toate problemele - Sfatul zilei de 15 septembrie 2018