Tiramisu ca la mama lui, simplu și delicios – Rețeta unui bucătar italian

Tiramisu ca la mama lui, simplu și delicios – Rețeta unui bucătar italian

Tiramisu autentic – Rețeta originală de la un celebru bucătar italian. Este o reteta destul de usor de facut, insa trebuie sa fiti atente la detalii, deoarece chestii pe care la prima vedere nu le considerati importante, pot face diferenta la final

Ingrediente:

500 g mascarpone
350 g piscoturi
200 ml smantana dulce
10 linguri zahar
6 oua separate
cafea rece
cacao pudra
lichior

Cum se prepară?

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.

Se mixeaza albusurile spuma, apoi se adauga mascarponele in compozitie si se omogenizeaza.

Se adauga lichiorul si smantana si se omogenizeaza.

Se cufunda piscoturile in cafea, apoi se aranjeaza un strat pe un platou.

Se acopera cu crema pregatita cu mascarpone si cu putina cacao.

Se acopera cu al doilea strat de piscoturi, apoi se repeta cu un strat de mascarpone, unul de cacao si tot asa pana la final.

Se lasa tava in frigider 2-3 ore.

Să îl savurați cu drag – Poftă bună!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fără lapte și fără ouă – Chec bestial cu vanilie și ciocolată
Up Next:

Fără lapte și fără ouă – Chec bestial cu vanilie și ciocolată

Fără lapte și fără ouă – Chec bestial cu vanilie și ciocolată