Votez o „campanie” Știri24 și HUFF.ro și o fac pentru mine și tine

Ne-am gândit multă vreme dacă să facem său nu o „campanie” pentru Alegerile Locale 2020. N-am fost niciunul din echipa HUFF foarte încântați de idee, parcă am vrut să ne ținem departe de morcirla electorală și modul în care aceasta campanie s-a desfășurat. A venit însă ziua cea mare, 27 septembrie 2020, ziua în care oficial se încheie orice campanie electorală și toți cei care s-au înscris pe liste așteaptă nerăbdători deschiderea urnelor de vot la ora 7:00 și închiderea lor la ora 21:00.

Așa ne-a venit ideea să ieșim cu câteva ore înainte de startul procesului electoral cu o „campanie”, zic așa că așa le place publicitarilor și angențiilor să audă. Glumesc. Nu, noi nu suntem în niciuna. Ne gestionăm singur de multă vreme. Am ales să ieșim doar cu îndemnul „VOTEZ” sau cum l-am scris noi grafic „✓OTEZ”. Îmi place să cred că peste doar 4 ore când se vor deschide urnele, ne vom urni și noi spre secțiile de votare și vom alege să ne exercităm dreptul electoral pe care părinții noștrii sau chiar voi l-au / l-ați câștigat cu greu în urmă cu 30 de ani.

Când prietenul meu Cătălin Nae a creat huff.ro, am decis împreună să nu facem politică, să nu ne implicăm niciodată oricât de tentant ar fi din orice punct de vedere în mocirla electorală, dar tot el a spus atunci un lucru mare, HUFF va relata „cele mai importante momente și știri ale zilei.” Și așa face de când s-a lansat. Editorii site-ului aleg subiectele după filtre clare, sigur și propia viziune care sunt acelea și relatează doar ce consideră că este important pentru publicul nostru și pentru cei peste 3.5 milioane de oameni care au ales să ne urmărească pe rețelele de socializare sau vizitatorii care ne accesează site-ul în fiecare zi.

Tot el m-a învățat în anii electorali și în procesul electoral cum să fac meseria altfel față de cum o fac alte sute de site-uri și ne-a ieșit de fiecare dată. Chiar dacă în prezent nu mai suntem colegi, îi mulțumesc pentru tot ce m-a învățat și pentru ca ani buni a crescut HUFF-ul lui (va rămâne mereu al lui). Ca să vă spun un secret cu siguranță este complet nemulțumit de modul în care-l gestionez, pleca în concediu convins că până se întoarce îi stric site-ul :)).

De ce votez?

VOTEZ – un indemn Stiri24 și HUFF.ro

Votez pentru mine pentru că vreau să aleg eu cine îmi va conduce sectorul și municipiul în care locuiesc. Votez și pentru tine pentru că sunt de părere că am o misiune civică și chiar dacă și eu, ca și tine, sunt dezamăgit de clasa politică, aleg să merg să îmi exercit dreptul electoral.

Vă invit și pe voi, ieșiți la vot. Nu vă lăsați speriați de pademie, cozi, ploaie, vânt sau orice altă scuză. Tu, eu, noi decidem cine ne va gestiona banii pentru următorii 4 ani.

Jurnalist, pasionat de avioane si calatorii, nascut in 90, zodia Gemeni. Sloganul meu „Cand esti mic inveti sa vorbesti, cand esti mare inveti sa taci”.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer